Ga naar hoofdinhoud

Voor 15.00 besteld, vandaag verzonden!

Achteraf betalen met Klarna

Meer dan 25.000 artikelen

Nieuw
Merken
Outlet

Voor 15.00 besteld, vandaag verzonden!

Achteraf betalen met Klarna

Meer dan 25.000 artikelen

Privacybeleid

Privacybeleid

Privacyverklaring Vaessen B.V. (Vaessen Creative)

In deze privacyverklaring legt Vaessen B.V., h.o.d.n. Vaessen Creative, gevestigd te (6361 HB) Nuth aan de Thermiekstraat 25, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 14050589 (hierna “Vaessen Creative”), uit welke persoonsgegevens Vaessen Creative verzamelt en verwerkt, voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt en wat haar cookiebeleid is.

Algemeen

Vaessen Creative respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website vaessen-creative.com, haar (potentiële) klanten en haar (potentiële) relaties. Vaessen Creative gaat dan ook zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Deze gegevens worden niet verkocht, verhandeld of gedeeld met partijen die niet met de diensten van Vaessen Creative te maken hebben. Vaessen Creative houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de gegevensbeschermingswetgeving die in Nederland geldt stelt.

Verwerking persoonsgegevens

In het kader van de dienstverlening van Vaessen Creative of wanneer u anderszins contact heeft met Vaessen Creative (bijvoorbeeld via e-mail of via het contactformulier op de website van Vaessen Creative), legt Vaessen Creative de door u opgegeven gegevens vast. Vaessen Creative bewaart en verwerkt uitsluitend de persoonsgegevens die door u worden opgegeven. Tevens informeert Vaessen Creative geïnteresseerden over haar dienstverlening door middel van een nieuwsbrief. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. U kunt te allen tijde de website van Vaessen Creative anoniem bekijken, dat wil zeggen zonder enige persoonlijke gegevens met Vaessen Creative te delen.

Klarna Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we je contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor je op maat kan maken. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.

Doelen

Vaessen Creative gebruikt uw gegevens voor de optimale uitvoering van haar dienstverlening, met inbegrip van het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van haar klantenbestand en marketingdoeleinden. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u de gegevens hebt verstrekt. Uw gegevens worden in principe niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derden verstrekt. Dit gebeurt enkel wanneer dat noodzakelijk is in het kader van de dienstverlening van Vaessen Creative of indien dit wettelijk verplicht is.

Bewaartermijn

Uw persoonsgegevens worden bewaard zolang als dat naar het oordeel van Vaessen Creative gelet op de aard van het contact noodzakelijk is. Deze gegevens worden nooit langer dan noodzakelijk bewaard, tenzij dit nodig is in verband met andere wetgeving.

Beveiliging

Vaessen Creative draagt zorg voor passende technische en organisatorische maatregelen ter voorkoming van verlies of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens. Enkele van deze maatregelen zijn:

  • De website van Vaessen Creative is beveiligd met een SSL-certificaat. Hiermee wordt vertrouwelijke informatie, bijvoorbeeld die wordt verstrekt via een contactformulier, versleuteld verzonden;
  • Toegang tot elektronische systemen is beveiligd met onder andere een wachtwoord; en,
  • Alleen bevoegde personeelsleden/derden hebben toegang tot uw persoonsgegevens.

Deze maatregelen streven naar een passend beveiligingsniveau.

Cookies

Vaessen Creative maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone worden opgeslagen. Vaessen Creative maakt gebruik van:

  • Functionele cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website beter te laten functioneren en deze zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken;
  • A/B testing cookies. Deze cookies worden gebruikt om de effectiviteit van de website te vergelijken en bepalen;
  • Analytische cookies. Deze cookies meten het surfgedrag van de websitebezoeker. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Vaessen Creative maakt gebruik van Google Analytics en heeft hiervoor een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten. Zo is het mogelijk dat er cookies worden geplaatst van Google Analytics met als doel data te verzamelen om u uiteindelijk een optimale gebruikerservaring te kunnen geven. Deze gegevens worden versleuteld en anoniem verwerkt en niet met Google gedeeld. Middels het verzamelen van data via Google Analytics krijgt Vaessen Creative inzicht in het gebruik en kunnen deze statistieken worden toegepast op haar website. De Google Analytics-cookies worden niet gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en AdWords.

  • Tracking cookies (mits u hiervoor toestemming heeft gegeven). Deze cookies worden geplaatst ten behoeve van het gebruikersgemak, waaronder de inrichting van de website, en zodat advertenties beter op uw behoeften en interesses kunnen worden afgestemd. Verder wordt bijgehouden hoeveel en welke advertenties aan u zijn getoond (om te voorkomen dat u steeds dezelfde advertentie ziet) en wordt nagegaan of u op een advertentie heeft geklikt.

Ook maakt Vaessen Creative gebruik van de sociale mediabutton van Facebook. Vaessen Creative kan niet garanderen dat deze partij op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaat. Vaessen Creative raadt u aan de privacyverklaring van Facebook te lezen. Deze treft u hier aan. U kunt desgewenst de instellingen van uw browser wijzigen om cookies te weigeren. Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én de browser waarop u deze handeling uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Uw rechten

U heeft verschillende rechten indien uw persoonsgegevens door Vaessen Creative worden verwerkt. Zo kunt u verzoeken uw persoonsgegevens in te zien, deze te laten wijzigen of verwijderen. Ook heeft u het recht aan te geven dat de verwerking van uw gegevens dient te worden beperkt en/of kan u bezwaar maken tegen bepaalde verwerkingen. U kunt in deze gevallen of indien u vragen heeft over het privacybeleid te allen tijde contact met Vaessen Creative opnemen door het sturen van een e-mail naar: [email protected]. Gelieve in de onderwerpsregel te zetten “Persoonsgegevens”. U kunt ook een klacht indienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Wijzigingen in deze privacyverklaring

De regels rondom de bescherming van persoonsgegevens kunnen voortdurend veranderen. Vaessen Creative behoudt zich dan ook het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Controleer deze verklaring daarom regelmatig. Op deze privacyverklaring rust auteursrecht. Niets uit deze verklaring mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende worden openbaar gemaakt, verveelvoudigd, bewerkt of verspreid op welke wijze en voor welk doel dan ook. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Vaessen Creative via [email protected].

Versie: mei 2022